Nikki Beukeboom

Nikki Beukeboom is een jonge enthousiaste fotografe. Als fotografe is Nikki voornamelijk actief in Zuid- en Noord-Holland.

Na haar VWO is ze gaan studeren aan de Fotoacademie in Amsterdam, waar ze in december 2013 is afgestudeerd. Tussen het 2e en het 3e jaar (2010-2011) heeft ze een jaar stage gelopen bij Hugo Potharst, Hugo Potharst Fotografie & Conceptfilms, in Amsterdam. Als eindexamenproject heeft ze een kleurenonderzoek gedaan. Aan de hand van deze resultaten heeft ze werk gemaakt. Dit werk is zowel los te koop als gebundeld in een boek ‘Control’.

Na haar studie heeft ze 4 maanden gereisd door Thailand, Nieuw-Zeeland en Australië, waar ze ontzettend veel nieuwe ideeën en ervaringen op heeft gedaan.

November 2010 heeft Nikki haar eigen bedrijf opgezet en deze toentertijd onderhouden naast haar studie. Ze richt zich nu volledig op haar bedrijf en is zowel actief voor particulieren als voor bedrijven. In de particuliere sector is ze onder andere actief geweest voor vrijgezellenfeesten, kinderportretten, familieportretten, vriendinnenportretten en dansportretten. En voor bedrijven is ze onder andere actief geweest voor zowel grote bedrijven zoals het LUMC (Leidsch Universitair Medisch Centrum) en Vopak (beursgenoteerd) als kleinere bedrijven zoals Reco en TinTT.

Als fotograaf is ze voornamelijk actief in Leiden, Hazerswoude, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Katwijk, Noordwijk, Scheveningen, Den Haag, Amsterdam en Haarlem. Maar ze werkt eigenlijk door heel Zuid-Holland, Noord-Holland en andere delen van Nederland.